DO ZAČETKA
6. nočnega teka še:
Medvode v gibanju

Predstavitev festivala

Festival Medvode v gibanju je eden največjih športno-družabnih projektov v naši občini. Povezuje šport, kulinariko in zabavo ter  športna društva, krajevne skupnosti, medvoški turizem in lokalne skupnosti. V projektu sodeluje preko 1.900 športnih udeležencev v različnih športnih panogah in disciplinah. Število obiskovalcev se povišuje iz leta v leto, lani je bilo ocenjeno na 4.000. Organizatorji smo zelo veseli pozitivnih odzivov tako udeležencev kot občanov, zato se trudimo, da festival v bodoče še nadgradimo.
 

6. festival Medvode v gibanju je vse bližje! V petek bodo aktivni učenke in učenci na Žogariji, ki bo v dopoldanskem času potekala na prireditvenem prostoru ob tržnici Medvode. V soboto pa se nadaljuje niz športnih prireditev:
 

- Teniški turnir Gorenjski teniški satelit; peščena igrišča od 9. do 17. ure

- Svet rolanja, na prireditveni ploščadi od 14. ure dalje

- Tekmovanje za najmočnejšega Slovenca, tržnica Medvode od 15. do 20. ure

- Junaški oviratlon in Varuška Živa; pred kavarno Vanilija od 15. ure dalje

- Turnir v prostometu od 16. ure dalje

- Kulinarična tržnica od 15. ure dalje

- Hitrostno in družinsko rolanje, na Medvoški cesti od 16. do 17.30

- 17.45 Cicitek

- 18.15 Otroški teki

- 20.30 5. Nočni tek Medvode na 5. in 10km

- Zabavno druženje z DJ Alexom

 

 

 
 

Krovna organizatorja festivala sta Športna zveza Medvode in Javni zavod Sotočje, ki skrbita za celotno izvedbo festivala, posamezna športna društva pa kot podizvajalci izvajajo samostojne manjše športne prireditve. Načrtujemo, da bo tudi pri letošnji organizaciji sodelovalo preko 300 prostovoljcev in sicer v širšem organizacijskem odboru 60,  150 do 180 redarjev bo delo zaradi varnosti opravljalo na prireditveni trasi ter še dodatnih 80 prostovoljcev na posameznih manjših dogodkih. 

 

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

Sponzorji