DO ZAČETKA
7. nočnega teka še:
Medvode v gibanju

TEK Z LJUBLJENČKI

 

Na tek z ljubljenčki vabimo vse tekače, ki radi delijo svojo športno rekreacijo s svojimi štirinožnimi prijatelji. 
 

PRIREDITELJ

Športna zveza Medvode in Javni zavod Sotočje Medvode

 

KDAJ: 

v soboto, 18. 9 .2021

 

ZBOR

Od 18.00 ure do 18.45 ure se morajo vsi tekači s svojimi kužki zglasiti na INFO TOČKI s kužkom in njegovim potnim listom.

 

ŠTART

OB 19.15  uri na startni areni pred Mercator centrom Medvode.

 

ŠTARTNINA

Štartnina je 5 EUR, na dan tekmovanja 7 EUR.

 

PLAČILO ŠTARTNINE

je možno z nakazilom na TRR ali pa na dan tekmovanja, in sicer:

 

A. Prispevek nakažete na TRR s PLAČILNIM NALOGOM UPN/SEPA na transakcijski račun:

TRR: SI56 0202 1001 7177 933 (NLB d.d.),
Koda namena: ADVA.
V polje Namen vpišite: prispevek za »Tek z ljubljen
čki«

Rok plačila: datum plačila

V polje Referenca: vpišite 99
Naslovnik za pla
čilo je: ŠPORTNA ZVEZA MEDVODE, Cesta komandanta Staneta 12, 1215 Medvode, DŠ 71605223

 

B. Prispevek se plača na dan tekmovanja na info deski, kjer se zglasite z svojim kužkom in njegovim potnim listom uro pred tekmovanjem, da prevzamete štartno številko.

 

Štartnnia omogoča: organizacijo teka, varovanje trase, okrepčila na cilju, merjenje in objavo rezultatov, medalje in nagrade za najboljše tri v posamezni kategoriji ter zdravniško in veterinarsko oskrbo.

 

PRIJAVE

Svojo prijavo naredite preko prijavnega obrazca:  POVEZAVA DO PRIJAVNEGA OBRAZCA

Dodatne informacije dobite preko e-pošte spela@zavodsotocje.si ali telefona 040 474 044 
 

KATEGORIJE

Ženske absolutno + kužek
Moški absolutno + kužek
*v moški in ženski kategoriji lahko tečejo otroci od 12 leta dalje. Otroci mlajši kot 12 let lahko tečejo s kužki v spremstvu odrasle osebe.


Vsak udeleženec in njegov kužek tekmujeta na lastno odgovornost. Ob progi in na cilju je organizirana rediteljska in zdravniška služba.

 

NAČIN TEKMOVANJA

Na teku s kužki tekmovalni par sestavljata tekač in njegov pes na vrvici, ki skupaj štartata in po pretečeni razdalji (2 kroga po 600m) skupaj prideta v cilj. Vsak udeleženec in njegov kužek tekmujeta na lastno odgovornost. V moški in ženski kategoriji lahko tečejo otroci od 12 leta dalje. Otroci mlajši kot 12 let lahko tečejo s kužki v spremstvu odrasle osebe.

 

TRASA

Štart je v štartni areni pred Mercator centrom Medvode in se nadaljuje po označeni poti po cesti Komandanta staneta do krožnega križišča pri Donitu in nazaj do Mercator centra Medvode.  Dolžina proge je 1200 metrov, preteči je potrebno dva kroga, pri čmer je posamezni krog dolg 600 metrov.
 


 

POGOJI TEKMOVANJA

Psi morajo biti na dan tekmovanja stari najmanj eno leto, mikročipirani ter cepljeni proti steklini. V času prireditve morajo biti vsi psi na povodcih, pri teku morajo lastniki kužkov uporabiti oprsnico, flexi vrvice niso dovoljene. Priporočena je uporaba nagobčnikov, ni pa nujna oz. obvezna. Lastniki morajo poskrbeti tudi za pasje iztrebke. Vsak udeleženec in njegov kužek tekmujeta na lastno odgovornost. Ob progi in cilju je organizirana rediteljska in zdravniška služba.

 

OBJAVA REZULTATOV

Neuradni rezultati bodo objavljeni na oglasni deski 30 minut po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj. Rok za pritožbe je na dan prireditve do 30 minut po objavi rezultatov pri glavnem sodniku prireditve. Končni rezultati bodo objavljeni na spletnih straneh www.festivalmedvode.si  
 

PODELITEV NAGRAD

Vsak tekmovalec v ciljni areni prejme spominsko medaljo in darilno vrečko.
Najboljši trije pari v ženski in moški konkurenci prejmejo medalje in praktične nagrade, ki bodo podeljene na glavnem odru festivala Medvode 30 minut po tekmovanju ob cca 19:50 uri.
 

 

 

 

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

Sponzorji