DO ZAČETKA
2. nočnega teka še:

Teniški šampanjc turnir

Na šampanjec turnirju bo lahko igralo 64 igralcev. Tekmovanje bo potekalo na treh zunanjih teniških igriščih v Medvodah ob Petrolu. Šampanjec turnir se bo igral v kategoriji dvojic in sicer na način, da se  bodo pari posameznega kroga vedno znova naključno izžrebali, kar bo dvoboje naredilo še bolj zanimive. Vse tekme se bodo igrale na en dobljen niz do 6 brez prednosti (NO AD). Poraženci v prvem krogu ne zaključijo s tekmovanjem, ampak nadaljujejo z igranjem v tolažilnem delu šampanjec turnirja dvojic. Vse tekme v tolažilnem delu se bodo igrale na en skrajšan niz do 4 brez prednosti (NO AD).

 

PRIJAVE:

Na turnir se lahko prijavite od 10.maja naprej na e-mail: knezdomen@gmail.com oz. tel. številko 031/505-453 (Domen)
Turnir dvojic bo namenjen rekreativnim igralcem tenisa in tekmovalcem mlajšim od 15 leta starosti (letnik 2003 in mlajši). Torej vsi starejši registrirani igralci od letnika 2003 nimajo pravice do nastopa na tekmovanju. Prijavnina znaša 15 eur na igralca.


DODATNE INFORMACIJE:

- Najboljše 3 dvojice čakajo praktične in denarne nagrade. Vsak prijavljen igralec prejme vrečko dobrodošlice organizatorja festivala »Medvode v gibanju«.
- Od 12 ure naprej bo poskrbljeno za peko čevapčičev.


ORGANIZATOR TURNIRJA:

Teniški klub Spin Medvode


KONTAKT:

031/505-453
 

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

Sponzorji