DO ZAČETKA
2. nočnega teka še:

Odbojka na mivki

Na turnirju bo prostora za 16 ekip, ki bodo razporejene v 4 skupine. Vroči in napeti boji bodo potekali na treh igriščih za odbojko na mivki.

 Tekmovanje bo potekalo v trojkah, na 2 dobljena seta do 21 točk. V primeru izenačenega izida v setih, se 3. set igra do 15. Tekmovanje bo potekalo v enotni konkurenci trojk, kar pomeni, da so ekipe lahko mešane. V primeru, da je v igri najmanj ena predstavnica nežnejšega spola, ta ekipi prisluži bonus 3 točk (vsako dodatno dekle pa še 2), dekle pa mora odigrati celotno tekmo. Ekipo lahko sestavljajo največ 4 igralci, torej ima lahko tudi eno menjavo.

Odigranih bo 32 tekem (24 v skupinskem delu, 8 v izločilnih bojih). Skupinski del tekmovanja bo znotraj skupine potekal po načelu »vsak z vsakim«. Najboljši dve ekipi iz vsake skupine po seštevku zmag napredujeta v četrtfinale. Zmagovalne 4 ekipe napredujejo v polfinale, in se pomerijo za 1. in 3. mesto. 

 

PRIJAVE:

Turnir je namenjen rekreativnim igralcem odbojke na mivki, kar pomeni, da na turnirju ne smejo igrati v zadnjih dveh sezonah registrirani igralci in igralke v odbojki na mivki s člansko licenco, kot tudi ne igralci in igralke iz 1. ali 2. Državne odbojkarske lige. Prijave na turnir so na voljo do zapolnitve prostih mest (največ 16 ekip). Imena prijavljenih ekip bomo sproti objavljali na FB strani dogodka. 

Znesek prijavnine na ekipo je 25€, poravnate ga na dan dogodka. Prijave zbiramo na naslov: ulcar.matej@gmail.com

 

V prijavi OBVEZNO NAVEDITE:
- Ime ekipe
- Imena in priimke članov/ članic ekipe (največ 4)
- Velikosti majic članov/ članic ekipe:
Spol: Ž/M
Velikost: XS-XXL
- Podatke kontaktne osebe:
Ime in priimek, E-naslov, Telefon 

 

SPREMLJEVALNI PROGRAM:

Turnir bodo popestrile nagradne igre - po koncu skupinskega dela bo potekalo tekmovanje za naziv KING ZBILJSKEGA JEZERA. 

 

DODATNE INFORMACIJE:

 • Najboljše 3 ekipe čakajo pokali, denarne in praktične nagrade: 
  1. mesto: denarna nagrada 100 eur
  2. mesto: denarna nagrada 60 eur
  3. mesto: denarna nagrada 40 eur

  Vsak prijavljeni igralec prejme vrečko dobrodošlice organizatorja festivala MEDVODE V GIBANJU z uradno majico festivala in boni za prehrano in pijačo.

  Vreme smo naročili. V primeru dežja, se tudi tega ne ustrašimo!
  Za hrano in pijačo bo poskrbljeno ;)

 

Lokacija:
https://www.google.com/maps/d/viewer?hl=sl&authuser=0&mid=15FTTi0-2AR9KuFWhfg4yzJqHHnQ&ll=46.1488629268889%2C14.418201149999959&z=14

Časovnica:
9:00 // zbor ekip
9:30 // žreb
10:00 // pričetek tekmovanja

Po zaključku turnirja se bo dogajanje preselilo v center Medvod v osrčje festivala, kjer bo potekala kulinarična tržnica OKUSI SOTOČJA, ob 21:30 pa bo zaključek festivala s koncertom KING FOO in podelitvijo nagrad najboljšim. 

Vabljeni torej, da soboto, 3. junija 2017, preživite v Medvodah! :) 

 

POVEZAVE IN KOTAKT:
E-mail: ulcar.matej@gmail.com
Tel: 031 241 913 
http://www.festivalmedvode.si/

 

ORGANIZATOR TURNIRJA:

Sekcija 55 (KUD Smlednik) in TD Zbilje

 

SPONZORJA TURNIRJA:

 

 

PARTNERJI FESTIVALA »MEDVODE V GIBANJU«:

JZ Sotočje Medvode in ŠZ Medvode

 

KONTAKT

031 241 913

 

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

Sponzorji