DO ZAČETKA
4. nočnega teka še:

1. POKAL MEDVOD V TEKU S KUŽKI

Za seštevek pokala medvode se šteje najboljši pridobljen rezultat na teku s kužki, pogoje je, da se udeležite obeh tekov s štirinožnimi prijatelji, ki se izvajata v Občini Medvode.

 

  • Prvi tek je 5.4.2020 v Smledniku v okviru 8. memoriala Henirka Sečnika, katerega organizira TD Hraše in društvo športnih psov Slovenije.

 

PRIJAVA na 8. memorial Henrika Sečnika je na nasledji povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehpATDGkQFHmQZx6-SHJ5_AR4CdvGFzCaI2FA6Z9gIszWY-w/viewform

 

Več informacij: https://www.facebook.com/events/2474757096172066/

https://drustvosportnihpso.wixsite.com/dsps/copy-of-7-memorial-hs

 

  • Drugi tek je 30.5.2020 – tek z ljubljenči v okviru SZ Medvode in JZ Sotočje

 

PRIJAVA preko naslednje povezave: https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1FAIpQLSccrXf6yrEOPy99FQlQdTI6ZI5jbxxGgnRS9VSCyjBb-Kcpgg/viewform?usp=send_form

 

Več informacij: http://www.festivalmedvode.si/sobota-305/tek-z-ljubljencki

 

OPOMBA: V kolikor se bo posameznik udeležil samo enega teka, rezultat ne bo štel za pokal Medvod.

 

NAGRADE: Najboljšim trem v kategoriji ženske in moški bodo podeljeni pokali.

 

NAČIN TEKMOVANJA: Na teku s kužki tekmovalni par sestavljata tekač in njegov pes na vrvici, ki skupaj štartata in po pretečeni razdalji skupaj prideta v cilj. Vsak udeleženec in njegov kužek tekmujeta na lastno odgovornost.

POGOJI TEKMOVANJA: 
Psi morajo biti na dan tekmovanja stari najmanj eno leto, mikročipirani ter cepljeni proti steklini. Pri teku morajo lastniki uporabiti oprsnico in V času prireditve morajo biti vsi psi na povodcih, flexi vrvice niso dovoljene. Priporočena je uporaba nagobčnikov, ni pa nujna oz. obvezna. Lastniki morajo poskrbeti tudi za pasje iztrebke.

Vsak udeleženec in njegov kužek tekmujeta na lastno odgovornost. Ob progi in na cilju je organizirana rediteljska in zdravniška služba.

 

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

Sponzorji