Medvode v gibanju

Tradicionalni otroški teniški turnir MEDVODE OPEN - Gorenjski satelit

 

Otroški teniški turnir se bo odvijal v več kategorijah. Za najmlajše v kategorijah MINI tenisa in MIDI tenisa, malo starejši se bodo pomerili v kategoriji MAKSI tenisa. Turnir bo potekal na treh zunanjih igriščih ob Petrolu (v primeru slabega vremena bo tekmovanje v novi dvorani za stavbo Partizana Medvode). V kategorijah MINI in MIDI tenisa bodo otroci najprej tekmovali v skupinskem delu, nato na izpadanje. V obeh kategorijah bodo igrali na 2 dobljena niza do 7 točk, pri 6:6 se bo odigrala odločilna točka. Vse tekme bodo sodili sodniki. MAKSI tenis se bo v primeru večjega števila prijav igral na izpadanje. Poraženci prvega kroga bodo igrali tolažilni turnir. Tekme glavnega dela se bodo igrale en niz do 6 brez prednosti (NO AD), v tolažilnem delu pa en niz do 4 iger brez prednosti.

 

Prijave: 

Na turnir se lahko prijavite od 6. maja naprej na e-mail: kaja.podobnik@gmail.com oz. tel. številko 041/827-303 (Kaja)
 

Turnir v MAKSI tenisu je namenjen vsem neregistriranim igralcem in registriranim igralcem, ki niso uvrščeni boljše od 50. mesta na jakostni lestvici TZS do 14 leta starosti. Prijavnina znaša 10 EUR na igralca, v primeru, da je prijavljen na dve tekmovanji (npr. mini in midi tenis) je prijavnina 15 eur.

 

Dodatne informacije:

- Najboljše v vsaki kategoriji čakajo praktične nagrade in kolajne. Vsak prijavljen igralec prejme vrečko dobrodošlice organizatorja festivala »Medvode v gibanju«.

- Od 11.30 ure naprej bo poskrbljeno za peko čevapčičev.

 

 

OKVIRNI URNIK:
​​​​
Kategorije:

Mini tenis (letnik 2010 in mlajši) od 10.30-12.00 ure

Midi tenis (letnik 2009 in mlajši) od cca 9.00 do 11.30 ure

Maksi tenis (letnik 2005 in mlajši) od 12.00 ure naprej
 

Organizator turnirja:

Teniški klub Spin Medvode
 

Kontakt:

031/505-453 (Domen), 041/827-303 (Kaja)

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

Sponzorji