Medvode v gibanju

Odprtje trim steze Ekofit Bonovček

Pravzaprav gre za dograditev nove sorodne športne infrastrukture k obstoječi, s čimer bo vadba v Nordijskem centru Bonovec Medvode in njegovi okolici možna v vseh letnih časih.
 

Zagotoviti želimo brezplačno športno rekreativno udejstvovanje različnim generacijam in izboljšati psiho-fizično počutje posameznikov ali skupin v vseh starostnih skupinah (otroci, mladostniki, odrasli in starostniki), športni klubi in ostala populacija občanov Občine Medvode ter tudi ostali obiskovalci in turisti). Trim steza vsebuje 10 vadbenih postaj različnih težavnostnih stopenj namenjenih krepitvi vseh mišičnih skupin. Dolžina proge je 3 km ter ima cca. 150 m višinske razlike. Po trim stezi vodi označba "Ekofit Bonovček".

Na začetku je informacijska tabla z grafičnim prikazom poteka vadbe, višinskimi razlikami, stopnjo težavnosti, številom vadbenih postaj ter nasveti za izvedbo in navodili vedenja v naravnem okolju. Vabljeni na uradno odprtje nove zunanje športne pridobitve, v petek 1. junija ob 17h v Nordijski center Bonovec.

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice

Sponzorji